Opplev Runde er ein del av Runde Miljøsenter

Bu på Runde

Kom til Runde, og bli ei lita stund da vel! Me tilbyr overnatting i flotte leiligheiter med havutsikt. Kort veg til fjell og fjøre, sjøluft og ro.

Leilegheitene

Me tilbyr overnatting i flotte leiligheiter med sjøutsikt, vegg i vegg med Runde Miljøsenter, alle med egen inngang. Leiligheitene har moderne bad, to soverom (enkeltrom + dobbeltrom), og dobbel sovesofa på stue. Stua har open kjøkkenløysing, med spisebord og fullt utstyrt kjøkken.

Av hensyn til bærekraft og best mogleg oppleving under opphaldet har vi eit ønske om at gjestar tilbringer minimum 2 netter hos oss. Dette vil gi deg moglegheit til å nyte opphaldet og slappe meir av, oppleve meir, og det vil redusere CO2-utsleppa frå bedrifta vår.

Bookar du minimum 3 netter, får du 10% rabatt på overnattinga!

Booking

Mat og drikke

På besøkssentert tilbyr me både mat og drikke, med alle rettigheiter.
Utanfor åpningstid er det mogleg å bestille ferdige matkasser til leilighetene etter avtale. Drøymer du om ei god fiskesuppe, kan me gjere den nesten klar til deg, så du berre legg siste hand på verket.

Me legg vekt på å nytte lokale råvarer, og lagar det aller meste på vårt eget kjøken. Skal du arrangere ei samling eller selskap, spør oss om kva me kan tilby!

Spørsmål? Send oss ei melding

Har du spørsmål om noko av det som skjer hjå oss? Kanskje vil du bli med på tur? Kontakt oss da vel!